Нови Трейлъри за Code Vein и Ni no Kuni 2

Наскоро Bandai Namco Entertainment пуснаха два трейлъра на едни от най-очакваните игри от японските гейминг фенове за 2018г. Това за Code Vein и Ni no Kuni 2. Колкото повече материали, видеа и информация излиза за тази игра, толкова повече аз лично се убеждавам, че това наистина ще е Souls Like аниме игра. Този израз е прекалено използван напоследък и дали това ще се окаже истина ще се разбере след като играта излезе и видим следните неща: Пейсинга, Левел Дизайна и Възможността за Преиграване сред други неща. Ще видим какво ще излезе, но стилистиката определено ми допада 🙂 Code Vein все още няма дата за 2018г.

Другата игра е Ni no Kuni 2, а трейлъра се казва The Light May Yet Return. Имах кратка възможност да пробвам играта по време на Gamescom 2017 и заглавието се играе наистина като много приятно екшън RPG с Ghibli визия.

Ni no Kuni 2 излиза на 19.01.2018г. за PS4 и PC.

 

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: