Bandai Namco Новини – PC2 Demo, DB Xenoverse 2, Seven Deadly Sins и Tamagotchi Игра??

Тъй като тази седмица се събраха много новини от страна на Bandai реших просто да сложа всичките новини на едно място.

От 23.11 Project Cars 2 вече има демо за всички 3 платформи. Заглавието излезе на 22.09 и до този момент по мои наблюдения, вече има утвърден статус като топ рейсинг играта в момента. В демото ще може да карате Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 и Formula Renault 3.5 на Red Bull Ring пистата.

key-visual_1511183041

Нова безплатна игра по Naruto за iOS и Android, която се казва NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE

Играта обединява герои от Naruto и Boruto сагата на едно място.

Пробвах я съвсем за малко и…става като за мобилна игра. Гледайте само като я сваляте да пише, че производителя е Bandai защото има и някакво менте със същата икона. Има и 2 нови видеа с интервюта в две части от създателите на Ultimate Ninja гейминг сериите, които може да гледате тук и тук.

Ок, това последното вече е нещо наистина нереално за мен, което не знам как да опиша точно…Значи по някое време през 2018г. трябва да излезе безплатна Tаmagotchi игра за мобилни устройства. Тамагочитата са били известни някъде преди 20 години, като аз имам някакъв смътен спомен, че за това нещо се говореше и в бг. пресата някъде. Очевидно не възнамерявам да играя сериозно подобна игра, но ми е интересно като излезе колко хора ще си спомнят изобщо от къде идва това нещо и колко ще ги заинтригува.

Това бяха новините за сега. Други неща от Bandaiкоито може да очаквате скоро от мен са: видео на Little Nightmares: The Hideaway; мнението ми за финалите на световното по Tekken както и бруталните финали на Master Cup 9 и други материали за .hack GU и Gundam Versus, с който имам да наваксвам.

 

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: