Square Enix + Amazon си Партнират за Голям Турнир в Америка по Dissidia FF NT Преди Излизането на Играта!

На 17.01 този месец Square Enix и Amazon ще ни представят съвместен промоционален турнир на Dissidia Final Fantasy NT, в който ще участват някои известни Fighting Games играчи. Реално този турнир е просто форма на промоция, тъй като играта излиза на 30.01.

Хората, които са си направили pre-order на заглавието от Amazon, ще могат да участват в специална томбола, като опитат да познаят резултатите. Позналите ще могат да спечелят брутално добри награди като Аркаден Кабинет на FF NT например + ин-гейм награди от Amazon.

dissidia_final_fantasy_nt_fantasy_finals

Отборите са общо 8, като в някои от тях участват доста известни играчи от американското FGC, като: Justin Wong, KBrad, Tasty Steve, Flash и други. Интересното е, че всички отбори са с по 3ма играча, но Balamb Moogles(отбора на Flash) са само с 2??

За съжаление всичко горе-описани екстри обаче ще се случват в Америка, за Европа няма подобен промоционален турнир за сега. Тъй като една част от описаните отбори са с FGC ветерани, които играят така да се каже традиционни бойни игри, ще е интересно да видим как те ще се справят срещу другите играчи, които са по-традиционни FF фенове и вероятно опитни в Arena Fighters жанра.

Напомням отново, че играта излиза на 30.01, а бетата ще е между 12-21.01. Очаквайте много видеа стриймове и тн. Чакам я с нетърпение!

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: