Всичко Важно Което Трябва да Знаете за Бетата на Dragon Ball FighterZ

Както вече вероятно сте разбрали, през този месец ще има втора и последна бета на Dragon Ball FighterZ преди фактическото излизане на играта на 26.01. По този повод реших тук да събера всички по-важни подробности за нея.

Бетата ще започне на 14.01 и ще приключи на 16.01, но хората с Pre-Order ще имат достъп до нея още на 13.01.

Може би този бонус за пре-ордърите с 1 ден по-ранен достъп не изглежда голямото ОМГ, но ако все пак сте решили да играете играта сериозно, всеки ден допълнителен опит ще ви е от полза. Бетата стартира на 13.01 в 10.00ч. бг време за хората с пре-ордъри(дигитални или физически) и по същото време в неделя ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ. Краят на бетата е на 16.01 отново в 10.00ч. бг време.

Може да направите предварителна поръчка на играта от Games-play.eu или от Pulsar.bg

!!!ЪПДЕЙТ!!!

Освен по-ранен достъп до бетата, хората с пре-ордър ще имат достъп и до SSGSS версиите на Goku и Vegeta, като и по 2 ексклузивни аватара за онлайн лобито. Тези бонуси идват с допълнителен код, който ще бъде раздаден на 25ти преди релийза на играта.

Според Bandai Namco в играта ще има и режим за тренировка, който ще се казва Battle Tutorial и Watch Replay опция. Ще видим как точно ще работи 🙂 Линк с превод на команд листата на героите може да намерите тук

В тази версия на бетата ще бъдат достъпни и 7 нива, на които ще може да се биете, както и новата Shenron механика. Ако изпълнявате дълги комбота, може да съберете драконови топки и в крайна сметка да извикате дракона, който може да ви изпълни едно специално желание и да промени хода на битката. Ще видим точно как ще работи това в нормалната игра и до колко ще е приложимо в битка.

162162

BEERUS ще е достъпен в бетата!

Богът на унищожението, който може да взривява планети ще бъде достъпен за игра в бетата заедно с още 11 героя. Тези герои са: Goku, Gohan, Vegeta, Trunks, Majin Buu, C18, C16, Freeza, Krillin и Piccolo.

162262.png

Dragon Ball FighterZ E-Sports Идва Скоро!

Последната причина, заради която си заслужава да се включите в бетата не е някакъв факт или предварителна информация, а по-скоро базирана на моите наблюдения опит и знания за начина, по който Bandai Namco Entertainment се отнасят към DB франчайза и към бойните си игри напоследък. Имайки предвид, че на Dragon Ball Xenoverser 1 и 2 имаше не малко на брой турнири и активности в миналото, може да сте СИГУРНИ, че на DBFZ(която е истински компететив игра за разлика от гореспоменатите) ще има доста турнири, награди и всякакви други E-Sport FGC активности. В бг ще опитам да вкарам играта в максимален брой лайв събития, но извън това, чисто международни и онлайн турнири ще са няква лудница!

Очаквайте видеа, стриймове и тн. при излизане на бетата. Ако имате въпроси може да ги зададете в коментар тук или на познатите места във FB страницата на GamingAnimeBG.

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: