Днес Илиза Sword Art Online: Fatal Bullet – Ето Какво Трябва да Знаете

Тъй като днес излиза тазгодишната SAO игра, която ще се казва Sword Art Online: Fatal Bullet, реших накратко да ви опиша какво представлява тя и какво може да очаквате.

sword-art-online-fatal-bullet

Този път не играете с Kirito, а с ваш собствен къстъм герой или героиня. Правите си героя в началото, след което избирате негов NPC помощник, който в тази игра се казва Afrasys. Въпреки, това малко след интродукцията всъщност се срещате с Kirito, Asuna и цялата компания. Това разбира се ни довежда до важният момент с партито, което може да водите в битка. Когато играете самостоятелно, може да ходите с парти до 4 героя, като може и да не вземете Afrasys с вас в битката, а да карате изцяло с парти съставено от стандартните SAO герои. Имате и опция да играете в онлайн co-op режим като там героите могат да достигнат до 8 – 4 играча с по 1 Afrasys.

Sword Art Online Fatal Bullet

Битките не се водят като традиционно фентъзи RPG с мечове и магии, а са ориентирани към стрелба. Имате пистолет, картечници, Rocket Launcher, помпи, снайпери и тн. Не може обаче да избирате всички свободно, защото някои от тях имат по-сериозни Status изисквания. Стелбата коства патрони разбира се и трябва да сте сигурни, че винаги имате достатъчно, защото противниците вероятно няма да ви пускат патрони всеки път, особено по-слабите сред тях. Има вариант да играете с меч, който не коства никакви патрони, но с него трябва да играете от по-близка дистанция, което е опасно.

sao_fb_ss_5

Има както и преди настройки на поведението на допълнителните герои. Бих казал, че действията им са достатъчно акуратни спрямо ситуацията, момиченцата малко прекаляват с пищенето понякога, но няма да имате сериозни проблеми с това да ви асистират и да ви съживяват.

sao_fb_ss_1

Интересна допълнителна механика, която има е допълнително grappling hook оръжие, с което може да се придвижвате бързо на далечни разстояния и на високи места. Това съб-оръжие прави и демидж, но не много. Най-интересното му приложение в битка обаче е да сваляте с него летящи противници, след като са стъннати на земята, може да крадете предмети от тях.

Има много варианти за ъпгрейди, купуване на предмети, оръжия и тн. но за това ще си говорим друг път, когато мога да ви покажа играта в действие по време на видео или стрийм. На този етап предвиждането ми е, че тази игра ще е една от по-успешните SAO игри, изцяло поради онлайн co-op натурата и сегашният климат на гейминга с Battle Royal шутър игрите.

Тази игра се разпространява от Bandai Namco Entertainment. Може да поръчате Sword Art Online: Fatal Bullet от Games-Play.eu тук.

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: