Dragon Ball FighterZ – 1.04 Пач

Първият от редица пачове за супер популярната Dragon Ball FighterZ вече е активен. Ето най-важните неща, които трябва да знаете за него. 

Във видеото по-горе, самата Tomoko Hiroki от разработчиците разказва за плана, по който някои от недостатъците в играта ще бъдат подобрявани.

 Режим Party Match – Добавен е нов режим, в който системата ще ви свързва с до 5 играча автоматично за Party Match. Това означава, че ще може да играете 3 на 3 битки в мачмейкинг с рандъм хора. Хората ги събира от всички лобита(не е уточнено, но се надявам лобитата да са локални) и всеки играч контролира само по 1 герой. В този режим може и да сте обзървъри.

Replay Channel Разширени функции. Може да търсите риплеи с 2 разширени опции – Followed Player Channel и Search Channel. До сега нямаше как да търсите имена на конкретни играчи освен да гледате имената в ранг списъка, което очевидно не е практично. Тези нови опции за търсене слагат стандартните функционалности, които трябва да има всеки риплей канал във файтинг игра.

Ranked / Casual Match – Добавена е вибрация на контролера, за да индикира, че е намерен противник за игра. Ситуацията до сега беше такава, че докато обикаляте из лобито със специфичната му музика и звуци, може да не чуете един специален звук, който индикира успешното намиране на опонент.

 Arcade Mode –  Добавени са 2 нови опции в този труден режим – Return to Character Selection и Return to Course Selection.

Останалите промени са свързани с фиксиране на някакви бъгове. Информация за тях може да намерите на FB страницата на Bandai Namco.

По сегашната информация, през месец март предстоят 2 пача. Ще видим дали в някой от тях ще има баланс промени, според мен обаче абсолютно най-наложащата промяна в играта е свързана със супер бавният мачмейкинг в лобитата. Доста дълго се чака независимо дали играете Ranк или Casual игри. Същото е положението и с Ring мачовете, както и с централната арена за локални игри в лобито.

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: