Fuzed Zamazu Идва в Dragon Ball FighterZ

След излизането на Brolly, идва време да узнаем кой ще е следващият DLC герой в Dragon Ball FighterZ. Наскоро Bandai Namco Entertainment обявиха, че това ще е Fuzed Zamazu.  Той е микс от два героя – Goku Black и Future Zamazu! Сливането на героите става разбира се посредство Potara Обеците. В случай, че някой не си спомня историята на героя, нека просто да отбележа, че той е неуязвим бог, който търси унищожението на всички смъртни същества във вселената под предтекства, че това е за тяхно собствено добро.

От това, което можем да видим в трейлъра, Fuzed Zamazu вероятно ще притежава микс от техники с по-голям рейндж, както и супер атака с много червени бластове. Някои от лилавите му удари напомнят за тези на Goku Black, докато други изглеждат напълно нови.

DBFZFUSEDZAMASUBanner3

Fuzed Zamazu е част от допълнителните DLC герои в Dragon Ball FighterZ, които ще са общо 8 на брой. Zamazu няма все още обявена дата на излизане, но се предполагам, че трябва да се появи сравнително скоро имайки предвид бързото излизане на Brolly след анонса му. Да припомня, че ако имате сийзън пас, този герой идва при вас безплатно, ако нямате може да си купите паса или отделно само този герой. И двете процедури може да се направят само дигитално в съответния магазин за платформата, която притежавате.

Dragon Ball FighterZ може да поръчате от Games-Play.eu тук.

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: