Bandai Namco Новини – Fighting Игри и Dark Souls: Remastered Network Test!

Тъй като в началото на месеца има много интересни неща свързани с BNE, които се случват ще понапиша един общ ъпдейт с фокус върху това, което на мен лично ми беше най-интересно.

Vegito SSGSS – Още Един Смесен Герой в DBFZ

Vegitossgss

Започваме с Dragon Ball FighterZ. Малко след официалното обявяване на Fuzed Zamazu, като втория DLC герой след Brolly, стана ясно, че ще има и още един “комбиниран” герой. Това е Vegito SSGSS, който беше разкрит от Bandai Namco Тайван. Макар и да не се знаят други подробности за него, това което може да видите в трейлъра е очевидно автентичен геймплей с този герой. Напомням, че допълнителните герои ще са общо 8.

Също така се очаква и сериозен баланс пач скоро. Ще видим кои ще са новите най-използвани и абюзвани герой след това. Искренно се надявам C-16 да не го закопаят в земята.

Завръщането на Taki в Soul Calibur VI

Може би е излишно да казвам колко съм хайпнат за излизането на Soul Calibur VI тази година, но имам едно леко чисто персонално притеснение – не съм сигурен още с кой герой ще играя. В предните части специализирах Raphael, но в Soul Calibur II играех със Zigfried и Taki. Raphael още не е обявен и не се знае дали ще го има, но Taki беше обявена тази седмица с официален трейлър.

Самата Taki я нямаше в Soul Calibur V, но сега напълно заслужено се завръща. Soul Calibur VI ще излезе по някое време тази година за PS4, XB1 и PC. Предишни спекулации за излизането посочваха месец юни, но наскоро се появи непотвърдена информация, според която играта ще излезе септември месец. Този месец е далеч по-реалистичен и ще видим до тогава още кои герои от каста ще бъдат разкрити.

Saint се Изправя Срещу Брутален Panda Играч в Korea Masters 2018

На 28-29 април в Корея се проведе турнир от световното по Tekken 7 – Korea Masters 2018. В него участваха почти 250 играча, като сред тях бяха и едни от най-добрите в света, сред които – JDCR, Saint, Kudans, Nobi и други. Saint, който играе с Jack-7 и почти винаги влиза в топ класиранията на тези турнири срещна един необичаен и брутален противник, който игра с…PANDA! Какво се случи след това може да видите във видеото по-долу.

Класирането и резултатите от Tekken World Cup турнирите може да видите тук.

Dark Souls: Remastered Network Test – 10-11.05

NetworkTestImgg

Dark Souls Remastered ще има Network Test, в който може да участвате! За да може да се включите, трябва да свалите клиента, като следвате тези стъпки: Влизате в PSStore и сваляте клиента от секция Games>>Free to Play(това е пред последното меню)>>See All >>Сваляте тестовата версия на играта, под която пише FREE. Вече го има за хора с BG и UK PS акаунти. Този достъп е само за PS4 и XB1 потребителите.
Network Test клиента е достъпен до внимание, може да свалите тази версия на играта до 08.05! След тази дата, играта ще е недостъпна за сваляне. Ако още не сте го свалили направете го сега!
Самата игра ще може да пробвате на 11-12ти май между 19.00 и 00.00ч. бг време!

Допълнителни бележки. Имайте предвид, че е възможно някои функции на играта да бъдат недостъпни по време на този тест. Dark Souls Remastered излиза на 25.05 за PS4, XB1 и PC. Nintendo Switch версията е отложена за “лятото” без точна дата все още. Dark Souls: Remastred може да поръчате предварително от Games-Play.eu от този линк.

 

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: