E3 2018: Най-Интересното от Bandai Namco част първа – Jump Force

Тук ще напиша 2-3 неща за най-интересните анонси и новини около Bandai Namco на тазгодишното Е3. Това материалче ще е посветено на Jump Force, която ще излезе по някое време догодина за PS4, XB1 и PC в стийм.

JUMP FORCE – НОВА АНИМЕ ARENA FIGHTERS ИГРА С РАЗЛИЧНИ АНИМЕ ГЕРОИ

 

JUMP FORCE, както може да видите от трейлъра е поредната игра в Arena Fighters стил, в която ще може да играете отборно 3 на 3 срещу други играчи. Централен акцент са очевидно многото аниме и манга герои от различни вселени и епичните битки, с които един път завинаги може да се решат част от споровете – кои са най-силните аниме герои! Реално обаче това е втори опит на Bandai за подобна игра, което едва ли би убегнало на по-запознатите с жанра. Когато видях това заглавие, веднага си зададох въпроса – “Това няма ли да е всъщност ъпдейтната форма на J-Stars Victorsy Vs+ от 2015г”? Аз лично ще търся отговор на този въпрос с всяка следваща информация за тази игра. Разбира се, хайпнат съм да играя нова подобна игра особено при наличието на един специфичен герой, който може да видите в края на трейлъра, но…..започва да се наблюдава леко пренасищане на аниме игрите с Arena Fighters тип заглавия.

Тук да видите една от мега яките смесени битки, в която Sasuke се бие срещу Zoro от One Piece! Останалите герои в отборите са Naruto + Goku за Team Sasuke и Frieza + Luffy за Team Zoro.

 

Сега ще направя малко по-подробен паралел с J-Stars Victorsy Vs. В тази игра има брутално количество достъпни герои. Има 39 героя за игра от 32 различни Jump манга поредици + 13 героя, които може да викате само като съпорт. С това общо героите в играта стават 52! Това количество герои звучи внушително, но реално играта се играеше по доста простичък начин с елементарни комбинации между нормални, пауър атаки и дашове. Мисълта ми е, че няма да имате особен проблем с това да се ориентирате как се играе с различен герой, ако сте играли с друг преди това. Да, специалните атаки имат различни свойства и параметри, но играта е лесна за овладяване.

Демонстрация на всички специални атаки в J-Stars Victory Vs+

Що се отнася до Jump Force, от показаното до сега може да видим, че няма герои, които да изпълняват само съпорт функция. Има и някакви защитни маневри подобни на тези в Naruto Sun Storm 4, също така изглежда, че ще бъде по-лесно героите да стигнат едни до други за битка, вместо да се гонят из екрана прекалено дълго време. Разбира се, играта е в процес на разработка и някои неща може би ще се променят, но чисто механично, Jump Force едва ли ще бъде трудна за овладяване игра. Дори и да нямате много опит с подобни заглавия, ще може просто да си изберете любимите герои, да видите движенията за всеки с няколко минути тренинг, след което да се пускате в онлайн битки. Може би едно от най-важните и интересни неща ще е да разберем, кои герои всъщност ще има в Jump Force! Очевидно Naruto, Dragon Ball и One Piece ще имат своите представители, но кои ли ще са другите? Споделете вашите прогнози и желания 🙂

Ето и още едно видео с геймплей от Jump Force

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: