Две Интересни Западни Игри от BNE – Twin Mirror и 11-11 Memories Retold

Очевидно беше голяма лудница покрай японските игри, които бяха обявени на Е3 тази година + новостите за тези заглавия, за които вече се знаеше нещо. В този кратък материал обаче искам да обърна внимание на 2 западни заглавия, които сами по себе си са интересни и заслужават да им се обърне внимание.

Първата от тях е Twin Mirror – адвенчър игра, в която журналист на име Сам се завръща обратно в родното си градче наречено Basswood. От там започват да се развиват някакви странни и ужасяващи случки и от това, което може да се види в трейлъра изглежда играта ще се хареса на феновете на Silent Hill. Имайки предвид, че Dotnot Entertainment стоят зад нея можем да очакваме качествена игра с интересна обстановка и история достойна за истински готина хорър игра. До този момент има само трейлър, който изглежда обещаващо. Twin Mirror ще излезе догодина за PS4, XB1 и PC в дигитален вариант.

Другото заглавие съм го споменавал няколко пъти в FB постове преди. Това е 11-11 Memories Retold. Това ще е една по-абстрактна игра с фокус върху неразказаните истории края на Първата Световна Война. В това ново видео можем да видим повече от това как всъщност ще се играе играта и разбира се ще чуем мнението на самият Илайджа Уд. В това заглавие ще може да играете като канадски фотограф, който изправен пред ужасите на войната трябва да взима много тежки решения. Част от тези решения дори могат да спасят човешки живот! Не очаквайте екшън от тази игра, тя е по-емоционална, вдъновяваща, но най-вече може да ни образова за важни моменти и истински житейски случки от живота на хората в тозо ужасяващ период.

11-11 Memories Retold ще излезе на 11ти ноември за PS4, XB1 и PC в дигитален вариант.

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: