Dragon Ball FighterZ Сезон 3 Стартира на 26ти Февруари!

Още от самото си излизане през януари 2018г. Dragon Ball FighterZ се установи като една от водещите 2D файтинг игри в света. С голямо разнообразие от герои(освен Goku), асист атаки, спешъли, извънземни комбата и тн. Следващата част от историята на това абсолютно достойно E-Sport заглавие е стартирането на Сезон 3 с вече обявени 2 нови героя! Екшъна почва на 26ти февруари, а на 28ми излиза Kefla! За мое разочарование ще има още 1 Goku герой, този път Ultra Instinct Goku от битката срещу Jiren в Dragon Ball Super, но се надявам останалите герои от сезона вече наистина да са по-различни. По-долу може да видите трейлъра.

 

Заедно със Сезон 3 идват и редица интересни промени по механиката. Най-интересни от всички промени до сега са алтернативните варианти за избиране на различни асисти за героите в отбора ви. Тази механика ще се нарича Z-Assist. Това е добър повод да се върнете към играта или да започнете да цъкате тепърва. Ако искате да видите как изглежда DBFZ на високо съревнователно ниво, може да гледате топ 8 финалите от на световното – Dragon Ball FighterZ World Tour, които се проведоха наскоро в Париж.

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: