Tekken Mobile Вече е Тук…За Който Се Интересува

Tekken Mobile както може да се сетите от заглавието е Tekken игра за мобилни устройства. Ако се чудите как реално се играе нещо такова, мога само да ви кажа, че…не се играе като нормален Tekken. В това няма нищо изненадващо, като се има в предвид колко комплексна и сложна игра е Tekken. За това ви съветвам просто да не правите паралели с нормалната игра и просто да си цъкате Tekken Mobile както намерите за добре, без да се притеснявате за нивото си на игра. 

Освен Rodeo има и още други интересни допълнителни герои, които се вадят с игра. Броят на героите за сега е 24, но според девелъпърите, крайната цифра може да се качи до 100! Това ще е наистина интересно да се види. Ако на този етап няма Lei и Ana в Tekken 7 дано поне тези герои се появят в мобилната игра и да получат малко любов! Tekken Mobile е достъпна за свободно сваляне на Android и iOS, като в нея има ин-гейм микро транзакции.

Повече информация може да намерите тук: www.facebook.com/tekkenmobile

Author: GamingAnime - Slavi

Здравейте, това е блог, в който ще публикувам новини за неща, които са свързани с модерна японска култура. Тук най-често ще намирате кратки новини и линкове към видеа. За по-сериозните неща може да гледате SM линковете в описанието :) Благодаря, Слави

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: